MINÄ


Olen kahden lapsen äiti Joensuusta. Luonteeltani olen erittäin kannustava, helposti lähestyttävä, sosiaalinen ja empaattinen. En ole korvaan huutaja -tyyppiä, mutta osaan myös tarvittaessa vaatia asiakkaalta. Minuun on myös varmasti helppo samaistua, sillä olen kokenut elämässäni myös alamäet sekä kiireiset lasten tuomat ruuhkavuodet. Olen itse myös kamppailut painoni kanssa alipainosta ylipainoon, joten tiedän omasta kokemuksesta sen tuoman harmin ja tuskan. Stressinhallinta sekä omien rajojen löytäminen kuuluvat myös kehityskohteisiini.


Harrastuksiini kuuluu koiran kanssa lenkkeily sekä ratsastus. Ajoittain innostun myös paljon kuntosaliharjoittelusta, mutta stressinhallintakeinona ratsastus toimii minulla paremmin. Aikaisempi urheilutausta minulta löytyy pesäpallon parista.


Koulutukseltani olen liikunnan ja terveystiedon opettaja, personal trainer, ravintovalmentaja sekä psyykkinen valmentaja. Päätyöni on liikunnan ja terveystiedon opettaminen Joensuun ammattiopistossa, Riveriassa, jossa olen työskennellyt vuodesta 2008 lähtien. Valmentaminen on minulle osa-aikaista työtä, joten valmennuspaikkoja on rajoitetutusti saatavilla! Toimithan nopeasti ja varaat paikkasi valmennukseeni!Koulutus:

Psyykkinen valmentaja -koulutus (Trainer4You, 2018)

Ravintovalmentaja -koulutus (Trainer4You, 2017)

Personal trainer -koulutus (Trainer4You, 2016)

Kuntosalivalmentaja -koulutus (Trainer4You, 2015)

Hyvinvointivalmentaja -koulutus (Trainer4You, 2015)

Liikuntatieteiden maisteri (Jyväskylän yliopisto, 2007)